Factuurgegevens

Velden met een * zijn verplicht

Bestelde producten

Besteloverzicht

Product
Totaal
Subtotaal  0,00
btw  0,00
Totaal  0,00

BETAAL INFORMATIE

Alle transacties zijn beveiligd en versleuteld en verlopen via Mollie.com

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

LET OP: Als je een ActiveCampaign abonnement afneemt is het belangrijk dat je artikel 9 van de algemene voorwaarden doorneemt.

Wij respecteren jouw Privacy en informatie

Wat anderen van het boek vinden

Wat een waardevol (werk)boek is dit! Ik heb al wel enige ervaring met het maken van een e-mailfunnel. Maar met dit boek naast me, kan ik nu zo mijn e-mail- en salesfunnel verder uitwerken en optimaliseren. Er staan echt handige tips in, die ik nu zo kan toepassen.
Het boek leest makkelijk. Dat is echt fijn! Wat ook duidelijk wordt door dit boek, is hoe je helderheid krijgt in wat je allemaal kunt aanbieden aan je klant, door vanuit een ander oogpunt naar je business te kijken.
Kortom, een superwaardevol boek Jan! Ik ga er mee aan de slag!

Esther Vree – Your Social Eye
www.yoursocialeye.nl

Ik dacht dat ik aan e-mailmarketing deed om mijn bedrijf te laten groeien. Totdat ik dit boek las. Dit praktische boek van Jan ontmaskert op een eenvoudige manier wat er écht achter e-mailmarketing zit. Dit moet je gewoon weten, anders werkt e-mailmarketing niet. Ik begrijp nu veel beter ‘het waarom’ en ‘het hoe’ van e-mailmarketing, waardoor ik het sneller en gemakkelijker implementeer. Ik heb alvast direct mijn sales- en e-mailfunnel verbeterd. Als jij betere resultaten wilt met jouw e-mailmarketing, dan is dit boek iets voor jou. Ja, lezen en vooral doen!

Bene Bailleul – Bezieler en oprichter School voor Leiderschap
schoolvoorleiderschap.com

Het klinkt allemaal zo eenvoudig; schrijf een weggever en dan stromen de opdrachten binnen. De werkelijkheid is weerbarstiger. Achter die inschrijfknop zit een strategisch denk- en doeproces.

Dit boek ‘In 10 stappen effectieve e-mail marketing ontmaskerd’ laat zien hoe je jouw bedrijf zo strategisch mogelijk inricht, door gebruik te maken van een e-mailfunnel. Dusdanig dat je trechter niet verstopt raakt, maar doorloopt en jij als ondernemer jouw doelen bereikt.

Echter, met alleen lezen kom je er niet. Je moet ook DOEN. Jan Everts is een strateeg pur sang en geeft in dit boek praktische voorbeelden. Hij heeft het proces zo beschreven, dat je direct aan de slag kunt. Een prima boek om een grote stap te zetten in je onderneming.

Michaëla Wierdsma – Coach | mentor | spreker | auteur
michaelawierdsma.nl